Jouw kluis aansluiten op het alarmsysteem. Waarom? Daarom!

Een alarm- en camerasysteem vormen de eerste afweerlinie tegen inbrekers en overvallers. Een stapje verder gaan? Plaats dan een inbraak- en brandwerende kluis. Daarmee zijn jouw waardevolle eigendommen en persoonlijke documenten pas echt veilig opgeborgen. Zelfs tijdens brand. De cirkel rond maken? Kies dan voor een combinatie van al het bovenstaande, door jouw kluis aan te sluiten op je alarmsysteem. We vertellen je er meer over.

Onze beveiligingstheorie voor extra veiligheid

Een compartiment of kluis is bestemd voor het opbergen van goederen of zaken die voor inbrekers aantrekkelijk zijn. Onze beveiligingstheorie is daarom gericht op het detecteren van een inbraak in het gebouw. En dat nog voordat de kluis bereikt of aangevallen wordt. Met een kluisdetector – aangesloten op het alarmsysteem – kan jouw kluis niet onopgemerkt geopend of meegenomen worden. De inhoud belandt dan ook niet zomaar in verkeerde handen.

Een gouden combinatie

Het combineren van een compartiment of kluis met een alarmsysteem in het gebied eromheen is dan ook een gouden combinatie. Je detecteert dan – zo snel en goed mogelijk – welk gevaar er op de loer ligt. En voorkomt vervolgens dat deze bij eventuele waardevolle eigendommen in de buurt komt. 

Jouw partner in innovatieve beveiligingsoplossingen

Dujardin Remmers is sinds jaar en dag een begrip in de wereld van innovatieve beveiligingsoplossingen. Wij helpen je dan ook graag met een advies op maat. Daarvoor komen we jouw specifieke situatie inventariseren. We verzorgen daarnaast ook de levering en installatie van jouw oplossing en nemen het onderhoud voor onze rekening. Zo ben jij altijd verzekerd van een goed werkende kluis én een goed werkend alarmsysteem. Veiligheid voorop! Neem contact met ons op.