Haal meer uit je online sales met Click & Collect

We kopen met z’n allen massaal online. In 2020 gaven we ruim 26 miljard euro uit bij webshops. Dat is een stijging van 7 procent ten opzichte van het jaar daarvoor. Dit hebben we grotendeels te danken aan winkelsluitingen tijdens de pandemie. Ook nu – zo’n 2 jaar later – blijven deze cijfers toenemen. Dat is iets waar je als ondernemer op wilt inspelen. Hoe? Simpel. Door gebruik te maken van Click & Collect oplossingen (oftewel een delivery locker). We vertellen je er alles over. Lees snel verder. 

Gemak dient de mens

Dat mag duidelijk zijn. Een consument heeft dan ook hoge verwachtingen van een (online) retailer. Een bestelling moet binnen een mum van tijd thuis afgeleverd worden. Of moet ergens kunnen worden opgehaald, het liefst op een moment dat het de consument uitkomt. Daarnaast moet ook het retourneren van een pakket een fluitje van een cent zijn. De consument wil hierin zoveel mogelijk zelf kunnen bepalen. 

Je geeft zo’n consument die vrijheid met onze Click & Collect oplossingen. Deze delivery lockers zorgen ervoor dat bestellingen veilig opgeborgen zijn totdat de juiste persoon (van consument tot pakketbezorger) deze komt ophalen. 

De voordelen van Click & Collect

Heb je even? Het zijn er nogal wat. We zetten de belangrijkste voordelen van Click & Collect voor jou én de consument op een rijtje:

Voor ondernemers:

  • Je bespaart tijd. Het overdragen van een pakket gaat vliegensvlug. Je hoeft namelijk niet meer naar het magazijn om een pakket te zoeken. Daarnaast draag je het pakket niet meer handmatig over aan de consument.
  • Je bespaart geld. Het personeel hoeft zich niet langer bezig te houden met de uitlevering van pakketten. Je bespaart daarnaast ook op opslagkosten.
  • Het bedrijf (en de omzet) groeit. Medewerkers kunnen zich concentreren op de ervaring van de consument. Hierdoor realiseer je loyale en tevreden klanten die blijven terugkomen. En dat betekent meer omzet op de lange termijn.

Voor Consumenten:

  • Het bespaart tijd. Het pakket kan worden opgehaald wanneer het hen uitkomt. Nooit meer wachten op de bezorgdienst.
  • Het bespaart geld. Een pakket ophalen in de winkel is in veel gevallen gratis.
  • Er is meer keuze. Het online assortiment is namelijk vaak groter dan het assortiment in de winkel.
  • Het is veiliger. Bestellingen worden beschermd in een kluis. En kunnen alleen door de rechtmatige eigenaar worden opgehaald.

Click & Collect oplossingen van Cleveron

Ben jij op zoek naar een oplossing voor het efficiënt stroomlijnen van jouw pakketten? Zoek dan niet verder. Als erkend en exclusief partner van Cleveron (dé autoriteit op het gebied van Click & Collect oplossingen) hebben wij de juiste delivery locker in huis. Onze adviseurs staan voor je klaar voor een advies op maat. Neem vandaag nog contact met ons op.