Dujardin Remmers; hoge kwaliteit én optimale service

Bij Dujardin Remmers vinden we het ontzettend belangrijk dat jij op ons kunt rekenen. Je kunt dan ook – ongeacht het merk van jouw kluis – 24 uur per dag en 7 dagen per week bij ons terecht. Onze monteurs staan voor je klaar. Waarvoor je bij ons aan het juiste adres bent? Simpel. Je leest het hier.

Jouw kluis openen

Sleutel of code kwijt? Het kan de beste overkomen. Onze specialisten schieten te hulp. Dankzij onze jarenlange ervaring – meer dan 35 jaar – openen we jouw kluis of kluisdeur zonder gebruik te hoeven maken van grof geweld. Dat betekent dat je jouw kluis in de meeste gevallen gewoon weer kunt gebruiken. 

Is de kluis toch beschadigd, door ons of bijvoorbeeld bij een poging tot inbraak? Wij repareren de kluis direct én zorgen voor een nieuw slot. Ook voor de montage hiervan draaien wij onze hand niet om.

Jouw kluis verhuizen

Dat is geen gemakkelijke klus. De afmetingen en het gewicht van een kluis maken ‘m zo goed als niet te verplaatsen. Gelukkig weten wij van wanten. Wij beschikken over de juiste apparatuur én ervaring om jouw kluis schadevrij te verplaatsen. Ook als er getakeld moet worden. Op de nieuwe locatie verankeren we de kluis direct voor je op een door jou gekozen locatie. Of dit nu op de begane grond is, in een slaapkamer of op een eerste etage. Alles is dan ook in één keer geregeld.

Preventief onderhoud aan jouw kluis

Voor een optimale werking van jouw kluis is jaarlijks onderhoud essentieel. Dit kunnen wij op geplande momenten voor je regelen. Je geniet dan van betrouwbare service en professioneel onderhoud waarbij integriteit en discretie centraal staan.

Integer en discreet

Dat zijn onze kernwaarden. Ondanks dat wij landelijke dekking kunnen garanderen (en dus binnen no-time op de stoep kunnen staan) mag je integriteit en discretie verwachten. Dat komt doordat wij altijd met ons eigen personeel werken. We laten het openen van een kluis niet zomaar over aan een onbekende. 

We proberen je altijd eerst telefonisch te helpen. Dit is geheel kosteloos. Kom je er toch niet uit? Dan maken we een afspraak met je. Uiteraard op een moment dat voor jou uitkomt. De hoogte van de factuur is afhankelijk van jouw type kluis en slot. Je ontvangt telefonisch of per mail een prijsindicatie. Je weet dus altijd waar je aan toe bent.