De beste bescherming tegen brand

Wist je dat de temperatuur bij brand kan oplopen tot wel 1200°C? Daar zijn belangrijke documenten, digitale data en andere bezittingen niet tegen bestand. Papier vergaat bijvoorbeeld bij 170°C, terwijl digitale data al verloren gaat bij 55°C. En dat kan desastreuze gevolgen hebben. 

Een brandwerende kluis van Dujardin Remmers kopen biedt de oplossing. Deze voldoet aan de juiste normeringen en is daarnaast voorzien van “meerlaagse” wanden én brandwerend isolatiemateriaal. Hierdoor kan hitte de kluis niet binnendringen. Jouw eigendommen? Veilig. 

Goed om te weten: een gebruikte brandwerende kluis is niet altijd even brandveilig meer. Wij helpen graag bij het beoordelen hiervan.

Brandwerende kluizen en datasafes

Ons assortiment bestaat uit een uitgebreid aanbod aan brandwerende kluizen en datasafes. We maken onderscheid tussen een brandwerende kluis voor papier en een kluis voor digitale datadragers. Deze brandwerendheid drukken we uit in tijd. Per product wordt aangegeven hoe lang een kluis brandwerend is bij brand.

Op zoek naar een brandwerende kluis voor thuis? 

Ook dan is Dujardin Remmers de juiste partij. Onze kluizen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Groot én klein. Je vindt dus altijd een product dat bij jou past. Klik op onderstaande button om contact met ons op te nemen. Onze adviseurs staan – iedere dag weer – klaar met een vrijblijvend advies op maat.