24/7 Servicedienst

Onze monteurs staan gegarandeerd 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om eventuele calamiteiten op te lossen, ongeacht het merk van uw kluis. Indien gewenst kunnen wij ook met u een Service Level Agreement afsluiten, waarin de Time to Response en/of de Time to Fix contractueel middels een SLA kan worden vastgelegd.

Wanneer wij, in het uiterste geval, uw kluis geforceerd moeten openen, proberen wij dit zó te doen dat herstel altijd mogelijk is. Daarnaast kunnen wij een tijdelijke kluis plaatsen met de dekking die u nodig heeft, zodat uw bedrijfsvoering niet in gevaar komt of uw waardevolle spullen veilig opgeborgen blijven. Dat geeft nou zekerheid.

Kluis openen

Het kenmerk van een kluis is dat deze niet open kan als je de sleutel niet hebt of de code ontbreekt. Er is maar één mogelijkheid om dit op te lossen. De kluis moet worden geopend door een specialist.

Een kluis openen is een vak! Met grof geweld lukt het vaak wel. Maar waarom niet zonder geweld en zodanig dat de kluis na opening weer gebruikt kan worden?

De monteurs van Dujardin Remmers openen dagelijks kluizen. Het overkomt de beste wel eens dat sleutels kwijt raken. Ook na een poging tot inbraak is de kluis wel eens zo beschadigd dat de normale kluis opening niet meer mogelijk is. Wij werken met diverse merken kluizen. Na 35 jaar krijgen wij echt alle kluizen en kluisdeuren open.

Uiteraard repareren wij uw kluis weer en leveren direct ook het door u gewenste slot en monteren deze dan ook direct. Uiteraard helpen wij u met de uitleg over het aanmaken van codes en andere gebruikers instellingen.

Een goede kluis is niet zomaar te openen. Hiervoor is speciaal gereedschap en kennis nodig. Op dit filmpje ziet u een kluis die eenvoudig met een beitel opengemaakt is. Dit geeft aan hoe belangrijk het is om wél een deugdelijke kluis te kopen.

Integriteit en discretie

Veel bedrijven die zich aanbieden als kluisspecialist bestaan uit maximaal een paar medewerkers. Dit betekent dat zij niet landelijk kunnen werken en zeker niet in de Benelux zonder het inzetten van collega zzp-ers.

Dujardin werkt uitsluitend met eigen personeel waardoor discretie gegarandeerd is. Het openen van een kluis is niet iets wat je aan onbekenden wil overlaten.

In beginsel proberen wij u altijd telefonisch te helpen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Kunt u de kluis zelf niet openen dan maken wij met u een afspraak wanneer het u uitkomt. Dit kan ook een spoedopening betekenen. Voor Nederland en België hanteren wij vaste voorrijkosten.

De kosten zijn erg afhankelijk van het type kluis en kluisslot. Wij geven u graag telefonisch of per mail een prijsindicatie. Wij hanteren zéér scherpe tarieven en door onze expertise hebben wij minder uren nodig om de klus te klaren.

Verhuizing van kluizen

Een kluis verhuizen of intern verplaatsen is geen eenvoudige klus. De afmetingen en vaak ook het gewicht, maken een kluis zo goed als niet te verplaatsen. Als specialist op het gebied van verhuizingen van kluizen verzorgen wij dit graag voor u.

Een kluis verplaatsen of verhuizen lijkt eenvoudig. Veel verhuisbedrijven of aannemers voeren het graag voor u uit omdat zij er toch zijn. Regelmatig blijkt het lastiger dan gedacht om zonder schade een kluis te verhuizen. Dit heeft onder andere te maken met de hoge gewichten en afwijkende maten. Wij beschikken over alle apparatuur en ervaring om uw kluis schadevrij te verplaatsen, ook als er getakeld moet worden.

Nadat de kluis verplaatst is moet deze natuurlijk ook weer verankerd worden. Uiteraard doen wij dat direct zodat alles in één keer geregeld is.

Preventief onderhoud kluizen

Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat, voor een optimale werking, ook een kluis jaarlijks onderhoud nodig heeft. Natuurlijk kan Dujardin Remmers dit gepland onderhoud van kluizen moeiteloos voor u uitvoeren. U kunt rekenen op betrouwbare service en professioneel onderhoud. Ook servicecontracten behoren tot de mogelijkheden.

Installatie van kluizen

Dujardin Remmers beschikt over eigen vervoersmiddelen om uw kluis te transporteren. In overleg met u plaatsen wij de kluis op de gewenste locatie. Of dit nu op de begane grond is, in uw slaapkamer op de eerste etage, of in een kelder. Uw kluis wordt tijdens transport goed verpakt om beschadiging te voorkomen. Ook op locatie zorgen wij dat er niets beschadigd raakt, door bijvoorbeeld het gebruik van rijplaten. Wij zorgen voor een vlekkeloze installatie.

De kluizen worden in principe altijd chemisch verankerd. Wanneer dit, door omstandigheden, niet mogelijk is behoort verlijmen of verankeren met behulp van keilbouten ook tot de mogelijkheden. En na afloop wordt de locatie weer netjes achtergelaten, zoals het hoort.