Service & Onderhoud

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen er zeker van zijn dat de beveiliging optimaal werkt. Ieder moment van de dag. 

Bij problemen zorgen wij dan ook zo snel mogelijk voor een oplossing. Een voordeel van onze service? Al onze medewerkers zijn bekend met onze producten. Eén telefoontje is genoeg. Wij handelen het af.

Een toegangscontrole systeem voor iedere situatie

Toegangsverlening

Toegang tot een woning of bedrijf verlenen, zonder sleutel? Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld met een vingerafdruk, code, kaart of draadloze transponder. Deze elektronische oplossingen zijn eenvoudig uitwisbaar of te blokkeren bij verlies. Verhoog de beveiliging door deze controle te combineren met een persoonlijke pincode. Nagenoeg onderhoudsvrij én functiezeker. 

Toegangscontrole 

Op zoek naar een oplossing om tijdsgebonden, ruimtegebonden én persoonsgebonden autorisaties te sturen? Kies dan voor toegangscontrole met veiligheids- en tijdregistratietechnieken. De gebruiksvriendelijke software maakt het mogelijk om verschillende toegangsniveaus toe te kennen aan medewerkers en in- en uitkloktijden te registreren. 

H2 Biometrie 

De techniek van de toekomst, vandaag. Dat verstaan we onder biometrische toegangscontrole. Open deuren met enkel een vingerafdruk op een sensor, gezichtsherkenning of een handaanraking op een deurkruk. Door middel van RCID-identificatietechnologie wordt bepaald of de persoon in kwestie een locatie binnen mag.