Service & Onderhoud

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen er zeker van zijn dat de beveiliging optimaal werkt. Ieder moment van de dag. 

Bij problemen zorgen wij dan ook zo snel mogelijk voor een oplossing. Een voordeel van onze service? Al onze medewerkers zijn bekend met onze producten. Eén telefoontje is genoeg. Wij handelen het af.

Inbraaksystemen en merken

Inbraakbeveiliging bestaat uit een goed slot op raam en deur, maar natuurlijk ook uit een elektronisch alarmsysteem. Bij ongewenst bezoek, klinkt het alarm. Ook krijgt de meldkamer een waarschuwing. 

Onze draadloze alarmsystemen bieden dan ook een hoge betrouwbaarheid. Deze zijn makkelijk aan te sluiten én draadloos uit te breiden. Hak- en breekwerk? Niet nodig. En bijkomend voordeel: een draadloos beveiligingssysteem is op afstand te beheren via een computer of app op een smartphone of tablet. Met één druk op de knop schakelt het alarm in en uit. 

Bij Dujardin Remmers staat kwaliteit voorop. Wij werken dan ook alleen met inbraak- en alarmsystemen van A-merken. Denk hierbij aan Alphatronics, UTC en Honeywell. Deze voldoen aan alle wettelijke gestelde normen en eisen en bieden daarnaast net dat beetje extra kwaliteit en veiligheid.