Elektronische beveiliging

Service & Onderhoud

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen er zeker van zijn dat de beveiliging optimaal werkt. Ieder moment van de dag. 

Bij problemen zorgen wij dan ook zo snel mogelijk voor een oplossing. Een voordeel van onze service? Al onze medewerkers zijn bekend met onze producten. Eén telefoontje is genoeg. Wij handelen het af.

Onderhoudscontract elektronische beveiliging

Het is mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten bij de aankoop van een beveiligingsproduct. Wij staan in dat geval regelmatig op de stoep voor onderhoud en controle. Dat resulteert in een product dat – te allen tijde – optimaal functioneert én langer mee gaat. 

We blijven daarnaast scherp op eventuele veranderingen in het pand of in de behoefte aan beveiliging. Hier passen we de huidige maatregelen in elektronische beveiliging op aan.

Certificeringen

In het geval van een BORG-gecertificeerd beveiligingssysteem, is het onderhoudscontract een verplicht onderdeel voor de geldigheid van het certificaat. Tijdens het onderhoud controleren wij alle componenten van het alarmsysteem om zo de continuïteit te waarborgen. Ook kijken wij tijdens ons bezoek of er gewijzigde risico’s zijn en kunnen we adviseren in aanvullende maatregelen.

Betrouwbare beveiliging sinds 1897

Dujardin Remmers levert sinds 1897 brand- en inbraakwerende kluizen van de hoogst mogelijke kwaliteit. Sinds 2008 ben je ook voor ETS elektronische beveiliging bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan camera-, inbraak- en toegangsbeveiliging.

Al onze producten en technieken zijn voortdurend in ontwikkeling. Wij blijven innoveren. Want alleen dan kunnen wij jou de beste beveiliging garanderen. Inmiddels leveren wij onze totaaloplossingen aan meer dan 12.000 adressen in Nederland. Of het nu gaat om een kleine of grote beveiligingsvraag, op Dujardin Remmers kun je vertrouwen.