Advies en maatwerk

Soms voldoet een standaard product direct aan uw eisen. In veel gevallen vraagt een bouwkundige veiligheidsbehoefte om meer advies en maatwerk. Onze verkoopadviseurs bespreken graag, uiteraard geheel vrijblijvend, de mogelijkheden met u.

Kenmerkend voor Dujardin is dat het alle werkzaamheden in eigen hand heeft. Van advies tot transport, installatie en storingsafhandeling. Wij leveren oplossingen en niet uitsluitend producten. Deze service en de bereidheid om mee te denken, vormen de basis voor een duurzame relatie.

Explosiewerende deuren van Heinen

Heinen-deuren worden regelmatig gebruikt door de speciale interventieteams, omdat ze algemeen erkend worden als moeilijk te doorbreken. Deze expertise wordt gedeeld met het leger en met industriële sectoren, zoals de gas- en chemische sector. Elke deur is steeds het resultaat van een weg die samen met de klant wordt afgelegd en waarbij deze laatste zijn behoeften specificeert om het bestek te kunnen opstellen.

Door hun modulaire bouw op basis van het Metal +-concept, bieden de explosiebestendige producten van Heinen eveneens de mogelijkheid aan de basiseigenschappen andere prestaties toe te voegen. Zo worden ze bijvoorbeeld:

  • Brandwerend;
  • Inbraakwerend;
  • Kogelwerend;

Dujardin als uw partner

We hebben reeds explosiebestendige deuren ontwikkeld met een weerstand tot 8 t/m² (en rekening houdend met de terugslag) voor de industrie. Voor verdere informatie of projecten, kunt u onze commerciële binnendienst raadplegen, die uw dossier met de grootste vertrouwelijkheid zal behandelen!

Onze medewerkers vertellen u graag over de mogelijkheden wat betreft explosiewerende deuren voor uw pand.