Advies en maatwerk

In sommige gevallen voldoet een standaard product direct aan alle eisen. In andere gevallen is meer advies en een oplossing op maat meer gepast. Onze verkoopadviseurs bespreken graag – geheel vrijblijvend en discreet – de mogelijkheden. 

Doordat wij al onze werkzaamheden (van advies tot transport en installatie) in eigen beheer hebben kunnen wij helpen met de volledige oplossing en afhandeling. Wij denken mee. Dat resulteert in een duurzame relatie.

De voordelen van Stackdoor®

De voordelen van Stackdoor® ten opzichte van de traditionele rol- en beveiligingshekken zijn onder andere:

  • Mooier: geen grote “bakken” om de rol kwijt te kunnen. De inbouwruimte is de dikte van het hek.
  • Sterker: door de constructie van de ketting is de Stackdoor® niet op te tillen. Dus geen slot benodigd, wat storingen voorkomt.
  • Formaat: overspanningen groter dan 15 meter zonder tussenspijlen mogelijk.
  • Vorm: geen beperkingen m.b.t. de vorm. Bijvoorbeeld rond tourniquets of een “hoek om een hoek”-etalage.
  • Gecertificeerd: WK 2 volgens EN-1627 gecertificeerd mogelijk. Optioneel in RVS of met een anti-ramkraak balk verkrijgbaar.
  • De elektronische aansturing kan gekoppeld worden aan een brand- of beveiliging systeem.
  • Kleur: alle RAL kleuren zijn mogelijk.
  • Installatie: snelle installatie waardoor installatie kosten laag zijn en minimaal sprake van overlast is.
  • Prijs: marktconforme prijsstelling.

Elke breedte mogelijk wat betreft een Stackdoor®

De Stackdoor® is in principe onbeperkt door te schakelen zodat elke breedte mogelijk is zonder gebruik te maken van hinderlijke tussenspijlen. Zelfs een Stackdoor® groter dan 8 meter is mogelijk. Om de 5 meter tilt een staaldraad het pantser mee omhoog. In geopende stand heeft u daarmee onbeperkte doorgang. Het innovatieve koppelsysteem zorgt ervoor dat het gemakkelijk is om de verschillende units veilig en stevig door te koppelen.

Dit hek is sterker, heeft minder inbouwruimte nodig, kan met zeer veel inbouwsituaties overweg en is snel te plaatsen!

Stackdoor® - de mogelijkheden

De Stackdoor® maakt het onmogelijke mogelijk. Ronde- en hoekopstelling, in één pakket met een automatische schuifdeur én het afsluiten van parkeergarages met minimale inbouwhoogte. Deze laatste hebben in de meeste gevallen een verdiepingshoogte van zo’n 2200 millimeter waardoor er weinig ruimte is voor installaties die aan het plafond moeten worden opgehangen. De Stackdoor® is dé oplossing. 

Pui met automatische schuifdeur

Een pui met automatische schuifdeur is doorgaans moeilijk te beveiligen. Er is vaak weinig inbouwruimte en de strakke uitstraling van een deurautomaat dient te worden behouden. Dankzij zijn minimale inbouwmaten en de zware beveiligingsklasse is het mogelijk winkels met een automatische schuifdeur te beveiligen met Stackdoor®. Alles zonder verlies aan inbouwruimte. Geen problemen met eventuele warmtegordijnen et cetera.

Parkeergarage

Het is nu ook mogelijk Stackdoor® toe te passen als afsluiting voor parkeergarages. Bij ondergrondse parkeergarages is er nu een alternatief voor de zogenaamde speedgates en traditionele rolhekken. Door de geringe inbouwhoogte van slechts 25 centimeter kan Stackdoor® in bijna alle gevallen worden toegepast. Parkeergarages hebben in de meeste gevallen een verdiepingshoogte van circa 2200 mm en er is dus weinig ruimte voor installaties die aan het plafond opgehangen moeten worden. De Stackdoor® biedt hiervoor nu de oplossing. Daarnaast is deze Stackdoor® zelfstandig geborgd en kan dus niet opgetild worden.

Stackdoor ® U en L-vorm

Er is veel mogelijk. Wij informeren u graag vrijblijvend over de diverse mogelijkheden.