Banking

geldautomaat projectmanagement

Dujardin heeft ruime ervaring in grootschalige ATM projecten. Of het nu gaat om een zogenaamde “through the wall” geldautomaten of “In Lobby machines”, wij kunnen de gehele projectplanning voor u verzorgen. In een project, maar ook bij installaties van enkele ATM’s is het belangrijk om alles met de betrokken partijen goed af te stemmen. Of het nu gaat om de waardetransporteur of alarminstallateur, wij stemmen het voor u af.

Geldautomaat opslag

Dujardin is hét logistieke centrum van Nederland op het gebied van geldautomaten en aanverwante producten. Wij zijn gespecialiseerd in de opslag van uw ATM. Met 3 eigen magazijnen met een totaal vloeroppervlak van 2.300m² hebben wij alle facetten in huis voor optimaal warehouse management. En desgewenst kunnen wij de opslag capaciteit ook opschalen. U ontvangt van ons al naar gelang uw wensen een gespecificeerde rapportage over uw ATM park.

Geldautomaat staging

Dujardin ontzorgt volledig. U kunt bij ons staging ruimte huren om uw geldautomaten gereed te maken voor installatie. Onze staging ruimtes zijn voorzien van alle gemakken, waaronder stralingskachels voor in de winter. En de koffie is inbegrepen. Op uw verzoek brengen wij de geldautomaat naar de staging ruimte voor een software upload of voor alarminbouw. Daarnaast zetten wij de ATM op sokkel en monteren als gecertificeerde partner van KABA desgewenst uw Cencon-slot op de kluis. Alles onder één dak. Dat is wel zo efficiënt.

Geldautomaat installatie

Naast de opslag en staging is Dujardin gespecialiseerd in de installatie van ATM’s. Wij doen dit al vanaf het moment dat de eerste pinautomaat in Nederland geplaatst moest worden. U kunt dit werk dus met gerust hart aan ons overlaten. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf met ervaren monteurs die een vrachtwagenrijbewijs hebben. Transport van geldautomaten kan naar onze mening niet uitbesteed kan worden. Dit past in onze veiligheidsfilosofie. Want uiteindelijk is kwaliteit doorslaggevend.

Een goede voorbereiding is het halve werk: Vooraf doen wij een site survey om de situatie ter plekke te controleren. Hoe is de aanrijdroute (kunnen we makkelijk met uw automaat van 800 kg. op locatie komen zonder dat daarbij de veiligheid in het geding is)? Zijn alle voorzieningen in de bank aanwezig om een goede installatie te kunnen garanderen? Hoe groot moet de uitsparing zijn of de sokkelhoogte. Al deze zaken nemen wij mee met als doel om de ATM snel en vlekkeloos te kunnen installeren.

Service en beveiliging

In Nederland vinden op grote schaal plofkraken van geldautomaten plaats. Dit is een groot probleem voor de banken, maar met name ook voor omwonenden. Een plofkraak zorgt voor een enorme ravage. Dujardin staat 24/7 klaar om geplofte geldautomaten af te voeren.

ATM beveiliging

Dujardin biedt een scala aan oplossingen om geldautomaten extra te beveiligen tegen ram- en plofkraken. In nauwe samenwerking met fabrikanten en banken, kunnen de ATM’s zelf, maar ook de ATM ruimte en de gevel waarin de automaat staat, extra worden beveiligd. Zo plaatsen wij rolluiken en speciale dichte stapelhekken waarmee de geldautomaat in de nachtelijke uren kan worden afgesloten. Daarnaast kunnen wij ook ATM’s in een supermarkt beveiligen met een speciale kooi.

Een ATM ruimte kunnen wij ook beveiligen met explosie werende panelen in diverse weerstandklassen, maar ook ontwikkelen wij speciale “free standing ATM units”. Kijk bij de bouwkundige beveiliging naar de mogelijkheden.